(‎063) 599-98-93
(050) 800-73-03
(‎067) 499-65-40

 

Послуги

Зворотній зв'язок:

Ваше ім'я:

E-mail або телефон:

Повідомлення:

Реєстрація підприємств в Україні.


Реєстрація підприемств в Україні.

На сьогоднішній день хочу зазначити, що реєстрація підприємств в Україні відбувається шляхом включення такого підприємства до ЄДР, а дата включення і буде безпосередньо день реєстрації підприємства. Ця дія надасть підприємству формально-юридичних ознак суб'єкта права, згідно з якими знову створена юридична особа починає свою діяльність на законних підставах.
Діяльність незареєстрованих підприємств не допускається. За наявності всіх документів реєстрація підприємства здійснюється у строк не більше п'яти робочих днів. Протягом цього часу реєструючий орган зобов'язаний видати заявнику Виписку про державну реєстрацію підприємства, і зареєструвати статут підприємства. Виписка є юридичною підставою, того, що дана юридична особа існує. Для відкриття підприємству рахунків у банку за місцем його реєстрації або у будь-яких інших банках, потрібно зібрати повний пакет документів, включаючи довідку з податкової інспекції за формою 4-ОПП, довідку з ПФУ, Статистику, а так само нотаріально завірені банківські картки та статут. Після відкриття рахунку банк повідомляє про це податкову інспекцію за місцем реєстрації підприємства.
Орган, який здійснює реєстрацію, зобов'язаний подати відомості у відповідну податкову інспекцію та орган державної статистики. Ці органи встановлюють коди підприємств
У разі зміни форми власності, організаційної форми або назви підприємства воно підлягає перереєстрації, яка здійснюється в порядку, встановленому для його реєстрації.

 

← назад до списку
© 2011-2024 Усі права захищені.